Zeilschool de Vuurtoren

Zeilcursus vanaf 18 jaar

U stapt aan boord, hijst de zeilen en vaart af, een vrolijk lied in uw hoofd. Met een schallende lach laat u drukte en stress achter u. Wat een heerlijk visioen! Uiteraard moet u wel goed kunnen zeilen om niet in de volgende stresssituatie te belanden. Wie heeft er nooit op een zonnige dag vol leedvermaak vanaf een veilig terras van het gestuntel van menig watersporter zitten genieten?

Bij ons leert u goed zeilen en schipperen. Wij doen ons best om u dat zo snel mogelijk te leren. Al na ongeveer vijf lessen kunt u bij ons als cursist een boot huren!

Daarbij leggen we de nadruk op de praktijk van het zeilen. Daarom krijgt u alleen die theorie die nodig is om beter te kunnen zeilen en veilig te varen. En natuurlijk besteden we aandacht aan het begrijpen en toepassen van de voorrangsregels. Kijkt u eens rond in het cursusaanbod. Heeft u nog vragen of heeft u een specifieke wens, dan horen we dat graag!

Een dag tot een week
Wilt u slechts een dag zeilen dan kunt u altijd met ons overleggen. Een dagcursus is mogelijk met minimaal twee personen. Na een week les heeft u een goede basis voor het zeilen gelegd. Afhankelijk van uw ervaring hebben we een passende cursus.Avondcursus

Vanaf 18 jaar:
5 dinsdagavonden van 19.00 tot 21.00 uur op 14 mei t/m 11juni.
Je kunt kiezen uit deelname in de Polyvalk, de Aira of de Laser Bahia.
De kosten bedragen: € 280,- 


Meivakantiecursus

7 tot 99 jaar
5 lesdagen van 9.30 tot 16.30 uur,
beginnend op maandag 29 april en lopend t/m vrijdag 3 mei.
De kosten bedragen: € 360,- 


Hemelvaartscursus

7 tot 99 jaar
4 lesdagen van 9.30 tot 16.30 uur,
beginnend op donderdag 9 mei en lopend t/m zondag 12 mei.
De kosten bedragen: € 325,- 


Pinkstercursus

7 tot 99 jaar
3 lesdagen van 9.30 tot 16.30 uur,
beginnend op zaterdag 18 mei en lopend t/m maandag 20 mei.
De kosten bedragen: € 285,-