Zeilschool de Vuurtoren

Boeiende Feitjes, Zeilen in tijden van Corona en andere dingen.

Op deze pagina vind je allerlei leuke feitjes over zeilen, optimisten en Zeilschool de Vuurtoren. Ook vind je informatie over hoe het op de zeilschool werkt in de Corona tijd. 


Is er nog plaats of hoe zit dat?

Maandag 25 juni 2021

Voor de zomerweken staan de vinkjes uit, oftewel: je kunt niet meer inschrijven via de website. Toch is er hier en daar nog een enkele plaats. Je kunt ons even bellen voor de aller-allerlaatste plaatsen: 035-5828113. Wie weet is er nog nèt een plekje of verzinnen we samen een goede oplossing.

Ahoi, Tries


Informatie voor zeilhelden en ouders!Welkom ouders weekcursus 2021.jpg
Welkom kinderen weekcursus 2021.jpg

Paklijst

Kom je binnenkort zeilen? Download dan vast de paklijst voor op de ijskast!

paklijst algemeen vuurtoren.jpg

Knutsel je eigen optimistje

En ook voor je eigen optimistje heb je niet meer dan een paar vierkante decimeters nodig, klik op het plaatje van de boot, dan opent zich een nieuwe pagina, print deze uit en volg de instructies verder. Happy sailing, skipper!

Klik hier voor de bouwtekening

Om de PDF van de bouwplaat te kunnen openen heb je "Adobe Reader" nodig, deze kun je gratis downloaden van www.adobe.com


Knutselen je eigen vuurtoren in elkaar

Misschien vind je het leuk om zelf een vuurtoren thuis te hebben, maar vinden je ouders het niet zo tof dat ze een vergunning voor jouw hobby moeten aanvragen, vandaar dat we op de site een mini vuurtorentje voor je hebben geplaatst, mooi voor op je eigen kamertje!

Klik hier voor de bouwtekening