Zeilschool de Vuurtoren

Boeiende Feitjes, Zeilen in tijden van Corona en andere dingen.

Op deze pagina vind je allerlei leuke feitjes over zeilen, optimisten en Zeilschool de Vuurtoren. Ook vind je informatie over hoe het op de zeilschool werkt in de Corona tijd. 


Open Dag zaterdag 1 mei 2021

Voor iedereen die de Vuurtoren niet kent is er een Open Dag op zaterdag 1 mei. 
Om alles soepeltjes en virusveilig te laten verlopen vragen we je om je voor een tijdvak aan te melden.  Je kunt het ingevulde formulier mailen naar info@zeilschooldevuurtoren.nl
Ahoi!


inschrijven open dag 1 mei 2021.pdf

Is er nog plaats of hoe zit dat?

Maandag 17 mei 2021

Voor de zomerweken staan sinds vandaag de vinkjes uit, je kunt niet meer inschrijven via de website. Toch zijn er hier en daar nog een paar plaatsen. Je kunt ons even bellen voor de aller-allerlaatste plaatsen: 035-5828113. Wie weet is er nog nèt een plekje of verzinnen we samen een goede oplossing.

Ahoi, Tries


Seizoen 2021

Ahoi Zeilhelden,

Inmiddels staan de nieuwe data voor de zeilcursussen op de site. 
En we hebben wederom zitten knutselen aan een krantje: Vorig jaar beviel dat al goed. Nu we bijna allemaal thuis aan laptops gekluisterd zitten biedt het krantje weer een beetje kleur en gezelligheid. En let op: achterop vind je een huisgemaakt Vuurtoren-ganzenbord! Hè - hè, even wat leuks! Het krantje ligt bij de drukkerij en wordt begin januari verstuurd en de inschrijving voor de cursussen opent op maandag 4 januari. Ben je bij ons bekend dan ontvang je een email met alle nieuwtjes en dus het krantje. Wil je ook de nieuwtjes in de mail en/of 'het Vuurtorennieuws? Geef je (mail)adres even door dan nemen we dat op in de verzendlijst. Geniet van de kerstvakantie en we wensen jullie alvast een goed en gezond nieuwjaar!

Hans en Tries


Knutselen je eigen vuurtoren in elkaar

Misschien vind je het leuk om zelf een vuurtoren thuis te hebben, maar vinden je ouders het niet zo tof dat ze een vergunning voor jouw hobby moeten aanvragen, vandaar dat we op de site een mini vuurtorentje voor je hebben geplaatst, mooi voor op je eigen kamertje!

Klik hier voor de bouwtekening
Knutsel je eigen optimistje

En ook voor je eigen optimistje heb je niet meer dan een paar vierkante decimeters nodig, klik op het plaatje van de boot, dan opent zich een nieuwe pagina, print deze uit en volg de instructies verder. Happy sailing, skipper!

Klik hier voor de bouwtekening

Om de PDF van de bouwplaat te kunnen openen heb je "Adobe Reader" nodig, deze kun je gratis downloaden van www.adobe.com


Informatie voor zeilhelden en ouders!Welkom kinderen Zomerweek.jpg
Welkom ouders zomerweek 2.0.jpg